כאב חד בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/08/2013 | 16:54 | מאת: יעלוש

ד"ר בנדר שלום, אני אמנם סובלת מעודף משקל, אך אני עושה הרבה פעילות גופנית, שכוללת: מסלולים למטיבי לכםת, שיעורי ספינינג מס' פעמים בשבוע וגם ריצות. בשנים האחרונות, לאחר פעילות מאומצת וארוכה (למשל מסלול של מס' שעות) אני סובלת בימים שאחרי כאב חד בברכיים, זה מתרחש בירידה במדרגות ולפעמים אני מרגישה שהברך פשוט מתקפלת. הכאב ושאר התופעות חולפים לאחר מספר ימים. האם אני עושה נזק לברכיים שלי? איזה פעילות גופנית אירובית היית ממליץ לי? תודה!

שלום רב מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי לשם אבחנה, לאחר מכן ניתן לקבוע מה מומלץ ומה לא בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים