כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/07/2013 | 22:57 | מאת: ישראל...

שלום לך ד"ר בנימין בנדר אני סובל מברך שמאל כבר שנים בעקבות טראומה... בזמן האחרון התחלתי לסבול מברך ימין תחושה של שרפה בפיקה ומסביבה אציין שזה נגרם לי מהעבודה שלי בתור נהג... אני מרגיש שהתאמצתי אני ממש מודאג מה ניתן לעשות...? ככול הנראה התפתחה לי דלקת ???

שלום רב ניתן לפנות לבדיקה אורטופדית אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים