כאבי ברכיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/07/2013 | 22:05 | מאת: מעין

אני סובלת מכאבים קשים בברכיים שהחלו מספר שבועות לאחר הלידה ונמשכים עד היום (כ11 חודשים) קשה לי להתכופף ולהשען על הברכיים, לשבת ישיבה מזרחית ולעיתים אפילו כואב לי מתוך שינה או בישיבה ממושכת כשהרגלים נמצאות באותו מצב הרבה זמן. רציתי לשאול ממה זה נובע ומה עלי לעשות בעניין. תודה רבה

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים