קרע במניסקוס?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/07/2013 | 00:31 | מאת: עידן

לפני שלושה שבועות נפצעתי קשה בברך ימין לאחר שסובבתי את הברך מסקי מים.ןסבלתי מכל הסימפטומים של קרע במניסקוס כגון: נפיחות בברך לאחר כמה שעות,חוסר יכולת לדרוך על הרגל,כאב עז המלווה בהרגשה של נעילה ופריקת ברך מהמקום עם מקבלה בתנועה במשך שבוע וחצי מהפציעה, "שאלתי היא", העם עדיין יש חשד בקרע במניסקום ,למרות שלאחר שלושה שבועות מזמן הפציעה החל שיפור ניכר בברך כגון ירידה בנפיחות והליכה דיי שותפת.אך עם זאת ממשיך כאבים נסבלים מכיוון אחורי של הברך בזמן ישור מלא של הברך וכיפוף הברך בתנועה של מתיחה שריר ארבע ראשי.יש לציין שבניגוד לשבוע הראשון של הפציעה ,נעלם תחושת הנעילה של הברך ופריקתה מהמקום

24/07/2013 | 00:44 | מאת: עידן

יש לציין שהובחנתי אצל אורטופד מומחה ברך שבועיים לאחר הפציעה והתרשם שמדובר בחשד בקרע במניסקוס ונשלחתי ל mri ,אך יש לציין שאני עדיין ממתין לבדיקת mri ,האם למרות השיפור הניכר בברך קיים עדיין אפשרות לקריעה במניסקוס?

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בכי לענות על שאלתיך יש צורך בכל האמור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים