כאב בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/07/2013 | 18:27 | מאת: פלג

כבר יותר מחודש יש לי כאבים בברך שמאל האורתופד אמר שאין כלום ועל כל מקרה להפסיק עם הספורט....שבועיים לא עשיתי ספורט אבל גם במנוחה הברך כאבה אני בן חמש עשרה גובהה מטר שמונים ושתיים

שלום רב כאבי ברכיים יכולים להיגרם מסיבות רבות, בגילאים צעירים יותר שכיח יותר תגובות דלקתיות וקרעים במניסקוס, בגילאים מבוגרים יותר שכיח יותר שחיקה של הברך אבחנה באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות בשנית לבדיקת האורטופד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים