קרע במינסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/07/2013 | 10:02 | מאת: אודי

יש לי קרע במינסקוס והחלטתי לא לבצע ניתוח. איזה ספורט אני יכול לבצע בלי לעשות נזק? שחיה לא רלוונטי. האם אני יכול לעשות הליכות ? אני בן 43

שלום רב המלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה באופן כללי קרע במניסקוס יכול לגרום לנעילה של הברך דהיינו היעדר יישור של הברך. בברך ישנם שני מניסקוסים, אחד פנימי(מדיאלי ) ואחד חיצוני (לטרלי), תפקידו של המניסקוס בברך הוא בין השאר לשמש כבולם זעזועים, קרע במניסקוס יכול להפריע לתפקוד התקין של המפרק, קרע במניסקוס יכול לגדול , יכול ליצור נעילות של הברך, כמו כן יכול ליצור פגיעה בסחוס של הברך, כל הדברים שציינתי יכולים להיות אך לא חייבים להיות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים