כאבים בברך בעיקר בשינה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/06/2013 | 23:05 | מאת: יקיר

שלום אני בחור בן 22 בריא בד"כ, בשבוע שעבר התחילו לי כאבים בזמן השינה בברך ימין רק בזמן שאני ישן על הבטן, ההרגשה היא כאילו הברך שוקעת ואני לא מצליח להרים את הרגל בגלל הכאבים, בשלושה ימים האחרונים זה קורה בכל לילה והתחילו לי גם קצת כאבים ביום מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להסיק מסקנות , מומלץ לפנות ליעוץ רפואי עם המסמך המלצות לטיפול וניתוח ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים