כאבים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/06/2013 | 23:41 | מאת: שמעון

שלום ד"ר בנדר, אני בן 50, וזה תקופה ארוכה סובל מכאבים בברך ימין, הכאבים בעיקר בעלייה על סולם ועלייה במדרגות, לרוב אין לי בעייה בהליכה אם כי בזמן האחרון כשאני יוצא אחרי נהיגה ממושכת באוטו, אני מרגיש כאב קל, לפעמים יש לי מן דקירה של סכין באיזור הפיקה של הברך,עליי לציין שזה לא פתאומי זה כבר מספר שנים שיש לי בעיות עם הברך אך הם היו קלות ולרוב לא הציקו לי ביום יום, נכון לעכשיו זה החמיר והתחילה לי בעיה קלה גם בברך שמאל, בבדיקה אצל רופא, המליץ לי על על רצועת גנו טריין,וכן הפנה אותי לפזיוטרפיה, שאלתי האם לא כדאי ורצוי לעשות צילום של הברך או הברכיים כדי לקבל ממצא מדויק יותר, אגב הרופא אמר שכנראה מדובר בשחיקת הסחוס.

שלום רב המלצות לטיפול ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ישנם טיפולים שונים לשחיקת ברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך בקישורים הבאים www.facebook.com/drbenderbenjamin http://www.drbender.co.il/articles בברכה ד"ר בנימין בנדר

09/06/2013 | 01:34 | מאת: ראובן

המליצו לי על הטיפול הזה ושמעתי שזה עזר להרבה אנשים מה אתה אומר www.mat.co.il/Zn8

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים