עקמת וכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/05/2013 | 23:37 | מאת: לינור

שלום אני בת 16 ויש לי עקמת בגב התחתון , לא ממש חמורה . השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שבגלל העקמת יש לי כאבים נוראיים בברך ? השאלה השניה שלי היא , הרופא אמר לי להקפיד על ספורט ולחזק את הגב בעזרץ שחייה ועוד , הכאבי ברכיים ממש מפריעות לי בזמן הפעילות הגופנית מה לעשוץ ?

שלום רב המלצות לטיפול ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים