ישור הרגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/05/2013 | 09:51 | מאת: אורלי

כחודש איני מצליחה לישר את הרגל. אני הולכת עם רגל כפופה. מרגיש כאילו ההמסטרינג התקצר, אך עיסויים לא עוזרים. בצילום רנטגן לא נמצא כלום. היה כאב עמום בתנועה מסויימת ובמגע במניסקוס,שעבר אחרי טיפול אצל אוסתיאופט. אני עושה התעמלות במים, אך עד כה לא רואה שיפור. מה יכולות להיות הסיבות ומהו הטיפול?

המלצות לטיפול וניתוח ואבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים