כאבים בירך הקדמי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/04/2013 | 22:14 | מאת: עומר

שלום רב! לפני כשנה לערך תוך כדי שחייה בבריכה חשתי כאב חד בירך הקדמי ברגל ימין. הנחתי שנתפס לי השריר. הכאבים המשיכו. ביצעתי צילום וניגשתי לאורטופד שאמר שלא רואים משהו חריג בצילום ושאאמן את השריר בפעילות גופנית, והכאב יעבור לי מעצמו. ביצעתי את דבריו. אימצתי את הרגל, עשיתי הרבה הליכות ולא עזר. אציין שאני עובד פיזית מידי יום, עומד הרבה על הרגליים ומרים דברים כבדים. ניסיתי לתת לרגל שלי מנוחה ולא לאמץ אותה וגם לא עזר. שמתי לב שהכאב מתעצם כאשר אני נוהג ברכב. הכאב לא מפסיק ומקרין לי למקומות שונים בירך הקדמי מהברך ועד המפשעה. הכאב כל פעם מתמקד בנקודה אחרת. שאלתי היא ממה יכול לנבוע הכאב? ואיזה בדיקות עליי לעשות כדי לאבחן את הבעיה? הכאב הוא באמת בלתי נסבל כבר כמעט שנה.

שלום רב אבחנה באורטופדיה - ניתנת לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה על סמך מה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים