האם אורטוקין רשומה כתרופה באיזו מדינה? האם ביטוח שלא בסל מכסה?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/08/2018 | 06:31 | מאת: רזי

שלום רב.האם אורטוקין מוגדר כתרופה או כטכנולוגיה והאם היא רשומה כתרופה באיזו שהיא מדינה? האם גם בונה מחדש הסחוס הפגוע או הגיד הפגוע או רק מונעת דלקת? לכמה זמן אפקטיבית? האם ביטוח פרטי לתרופות שלא בסל מכסה ההוצאה עליה? האם קופות חולים מאשרות ההוצאה במידה וההליך מחליף ניתוח? תודה

שלום רב טיפולים שמרניים –לא ניתוחיים בדרך כלל הם הטיפולים הניתנים בראשונה, הם כוללים טיפול תרופתי, זריקות, פיזיותרפיה ולעיתים מגן ברך מצורף קישור לזריקות ביולוגיות ולסרטון בנושא https://www.drbender.co.il/%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA-prp/ אורטוקין, PRP , תאי גזע יכולים אולי ליהות בהתאם לפוליסה שלכם מוכרים על ידי ביטוח פרטי כטיפול מחליף ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים