תוצאות mri פענוח ומה זה אומר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/07/2018 | 01:20 | מאת: עוז

שלום עשיתי ניתוח בברך לפני כ5 שנים . בשנה האחרונה התחילו כאבים בברך כל פעם אם שה בעמידה ממושכת ריצה ל100 מטרים ישיבה ממושכת לפני כחודש הברך שלי "ננעלה" ולא יכולתי ליישר אותה או לקפל במיון שלחו אותע לmri וזה התוצאות . האם זה קשור לניתוח , הברך במצב תקין ?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים המלצות לניתוח או טיפול שמרני מתקבלות בהתאם לשקלול הדברים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים