כאבים במפרק הברך אחרי תיקון שבר

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/06/2018 | 20:34 | מאת: שלומי

כשנתיים אחרי שבר בטיביה במפרק הברך ישנם כאבים בברך צילום צעיד על בעיות שחיקה בסחוס האם הזרקה כלשהיא יכולה להואיל ומהם התנאים. להפגת כאבים תודה מראש.

שלום רב פגיעות סביב הברך בייחוד בייחוד שברים תוך מפרקיים יכולים להוביל לשחיקה של מפרק הברך שחיקה של מפרק הברך לרוב באה לידי ביטוי בקימה מישיבה , הליכה למרחקים קושי במדרגות עד לכאבים במנוחה תלוי בדרגת השחיקה ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של ההירך וברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות כולל חומצה היאלורינית, PRP טיפול ביולוגי , תאי גזע, בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים