כאבים בברך בעת ריצה.....................................

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/05/2018 | 06:53 | מאת: ברק

היי, אובחן לי במיפוי עצמות נזק בחוסי חבלתי , אין עדות לנזק לסהרונים. הכאבים מופיעים בתת מאמץ בעת ריצה, ניסיתי משחות, כדורים, עם מרשם, התחלתי טיפולי פיזוטרפיה, ואני מאוד מאוכזב, אני רוצה לחזור לרוץ, וזה לא קורה לי, כשאני מנסה לרוץ הכאבים מתחילים, ואז אני לא מסוגל ללכת, האם עלי לפנות לניתוח?.....................................................

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה באופן כללי- כאבי ברכיים יכולים להיגרם מסיבות רבות, בגילאים צעירים יותר שכיח יותר תגובות דלקתיות, כונדרומלציה פטלה וקרעים במניסקוס, בגילאים מבוגרים יותר שכיח יותר שחיקה של הברך. פגיעות בברך, החל משברים, קרעים במניסקוס, חבלות שונות יכולות לגרום לשחקיה מואצת של מפרק הברך, דבר היכול לבוא לידי ביטוי בקושי בטווחי תנועה של הברך, חריקות/קליקים , כאבים בקימה מישיבה או בירידת מדרגות וקושי ללכת למרחקים ניתן להתעדכן במאמר על כאבי ברכיים ושחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים