שחיקת סכוס בברך וקרסול שמאלי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/05/2018 | 11:27 | מאת: ברט

אני סובל זמן רב משחיקת סכוס בברך וקרסול שמאלי. לפי הצילום רנטגן האחרון השחיקה היא לא מאוד גדולה-השאלה שלי היא -איפה אפשר לבצע הזרקת תאי גזע ומה העלויות הכרוכות בזה

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בצילומים ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות כגון PRP ותאי גזע בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך ניתן לקבוע תור ליעוץ בטלפון 03-9411182 בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים