כאבי ברכיים וטיפול בשברי מאמץ

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/03/2013 | 20:07 | מאת: מיכל

שלום ,לפני כחודשיים החל לי כאב בברך שמאל בחלק הפנימי.עשיתי מיפויי עצמות וצילומים וגילו לי שבר מאמץ מדרגה נמוכה בשוק שמאל.קיבלתי הוראה להפסיק כל פעילות וללכת עם קב חודש וחצי.מאז האבחון עברו כשלושה שבועות ומאז יש לי כאב מפושט בקרסול ובירך של אותה רגל ,גם הברך הימניתהתחילה לכאוב באותה נקודה כמו בברך שממנה התחילו הצרת ועכשיו הגעתי לשיא שנתפסים לי שרירי השוקיים בשתי הרגליים וכואב לי מאוד.בנתיים יש לי כאבים קשים בברך שממש מפריעים לי לתפקוד.מה לעשות?

שלום רב בכדי לענות על שאלותיך יש צורך היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה יכול להיות וישנם עוד בעיות חוץ משברי המאמץ שניתן לגלות בבדיקה הפיסקילית? בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים