כאבים בברכיים אורטופד אמר שאין מה לעשות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/05/2018 | 16:08 | מאת: פנינה

שלום..ממצאי צילום ברכיים..היצרות קלה באספקט פנימי של מפרקי בירכיים...תשובת אורטופד זה חלק מהדלקת פרקים..והחזיר אותי חזרה לראומטולוגית...ואין מצב שאני מחליף לך ברך עכשיו(בת 56) טרם הגעתי לראומ' תודה

שלום רב מחלה ראומטית יכולה לפגוע בברך עד לשחיקתה שחיקה של מפרק הברך לרוב באה לידי ביטוי בקימה מישיבה , הליכה למרחקים קושי במדרגות עד לכאבים במנוחה תלוי בדרגת השחיקה ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של ההירך וברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים