כאבי גב רגליים -מישיבה ממושכת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/04/2018 | 15:00 | מאת: עובדת בישיבה

שלום, אני עובדת בישיבה מול מחשב. מזה כשנתיים סובלת מכאבים באזור האגן, החיבור של הרגליים לשלד. זה התחיל במהלך הריון ולא עבר עדיין (כשנה וחצי אחרי הלידה)קשה לי לקום מישיבה ממושכת ולהתחיל ללכת. הכאב מתחיל כבר אחרי חצי שעת ישיבה בערך. פילאטיס והליכות כבר לא עוזרים יותר מהקלה זמנית (עד לישיבה הבאה) מאיפה מתחילים לברר/לטפל? רוצה לקרוא לבעיה בשם. וגם לפתור אותה.. תודה רבה

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה יכול להיות כאב מוקרן מהגב דלקת גידים, כאבים ממקור אחר באגן ועוד , מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים