כאבים כרונים בין האגן לירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/04/2018 | 16:37 | מאת: שי

אהלן,קראתי על מקרה שעזרת לבחורה ססבלה מקושי בישיבה. יש לי קושי רב בישיבה ממושכת ואני סובל מכאבים בנקודה המחברת בין ההאמנסטרינג לאגן. אני לא מסוגל לשבת מעל ל20 דקות כבר מספר חודשים. אני יושב על כרית אורטופדית אשר מקלה לי על הישיבה אך עדיין הכאבים מאוד חזקים ומפריעים לי בתפקוד היום יומי. אשמח בבקשה ליעוץ בנושא.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה יכול להיות כאב מוקרן מהגב דלקת גידים, כאבים ממקור אחר באגן ועוד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

24/04/2018 | 00:13 | מאת: שי

אז ההסטוריה הרופאית שלי היא כזו: פריצת דיסק בl5-s1. סובל מכך 4 שנים. אך רק בחצי שנה האחרונה החלו הכאבים בישיבה. בנוסף עשיתי mri לבדיקת סקרואליטיס ונמצא שהכל תקין. אילו גורמים יכולים להוות גורם לכאב הכרוני?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים