פענוח צילום ברכיים - עזרה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/02/2018 | 12:22 | מאת: עופר

שלום, מזה כמה חודשים כאבים בברכיים בנקודות שונות. מצ"ב מה שנכתב לי בפענוח של צילום הברכיים. לא מצאתי יותר מדיי הסברים מה זה אומר. אשמח אם תוכל להסביר לי יותר מה המצב, ואיך נכון להתקדם בטיפול. נקבע לי תור לאורתופד רגיל (לא מומחה לברכיים) לעוד 3 שבועות. תודה עופר

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים