כאב מאחורי הברך וברך לא ננעלת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/02/2018 | 19:39 | מאת: נוני

מזה מ"ס ימים התחלתי להרגיש כאב מאחורי ברך שמאל זה קורה בעיקר בהליכה(רגילה)ויחד עם הכאב יש משהו מוזר ,הברך לא "ננעלת".פשוט בפתאומיות היא מתכופפת כאילו אין לי שליטה בה מה שגורם לי למעוד. מצב שאינני יכולה להמשיך וללכת.הופנתי למיון שם נבדקתי אצל אורטופד שבסיכום ביקור רשם:ברך ללא סימני חבלה,ללא נפיחות או אודם ללא רושם לתפליט.טווחי תנועה תקינים,ואלגרוס וארוס סטרט טסט שליליים,אפלי שלילי,ללא חסר nv.צילום רנטגן:צילום ללא עדות לנזק גרמי חריף.אשמח לחוות דעתך בנושא.אגב,האורטופד במיון רשםשאני מתהלכת במנגנון תקין?זאת כשלמעשה אני מתהלכת ממש בצליעה ולא מעיזה ליישר את הברך מפאת הכאב וחשש להתכופפות הרגל.חשבתי בהתחלה שאולי זה שריר שנתפס אך סביר להניח שזו לא הסיבה כי כשאני מתהלכת בבית הכאב כמעט ולא מורגש והתכופפות הברך הרבה הרבה פחותה.

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה כאבים מאחורי הברך יכולים להיות כאבים מוקרנים מהגב, טנדיניטיס של גידי האמסטרינג, בעיה בברך עצמה או אף כאב מוקרן מהירך ועוד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים