כאב שורף בברך ימין לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/11/2017 | 20:02 | מאת: פרטי

היי לפני שבועיים נסגרה עלי הדלת של המכונית ונהיה סימו כחול. היום כבר אין סימן אבל בעת נגיעה קטנה וחיכוך של שתי הברכיים בשכיבה יש לי כאב חזק ושורף. לא כואב לי בזמן הליכה רק בעת נגיעה מה זה יכול להיות?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , יש צורך לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים