קנקים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/03/2013 | 19:48 | מאת: שרה

שלום רב, לאחרונה אני חשה כאבים חזקים בברך, עם כל צעד שאני עושה אני מרגישה מעין קנק בחלק החיצוני של הברך, כאילו משהו מתחכך במשהו אחר, וזה כואב. יש לי קושי וכאבים גם לכופף את הרגל. לציין שאני בת 66, בריאה, לפני שנתיים וחצי עברתי באותה ברך ארטרוסקופיה עקב קרע של המיניסקוסים. מה זה יכול להיות?

10/03/2013 | 13:54 | מאת: יפה

אני בדיוק באותו המצב המתואר והכאבים בלתי נסבלים, לאחר הקליקים הרגל ננעלת. אני בת 60 וסובלת מבעיות אילו כבר 4 שנים. לפני שנתיים גם עברתי ניתוח עקב קרע במיניסקוס -אך עם הזמן המצב מחמיר. האם אין חלופות- פרט לניתוח להחלפת מפרקים?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים