כאב בירך שמאל עקב מכה חזקה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/11/2017 | 09:05 | מאת: עופר

לפני שבועיים נפלתי וקיבלתי מכה חזקה בירך שמאל. הכאב נמשך עד היום ובימים האחרונים החל האזור להתנפח . אין סימנים נוספים של שטף דם וכד. העור באותו צבע. האם תרופת ההחלמה היא ארוכה ככ? נדרש צילום?

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים