כאבי ברכים וצריבה ברגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/10/2017 | 13:16 | מאת: איתן

שלום. חוץ מכאבי הבירכיים שיש לי מידי פעם יש לי הרגשה בעיקר בברך ימין ולמטה הרגשה של צריבה.שרפה שמאוד מציקה.האם יש לזה סיבה ומה עלי לעשות.

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , תחושה של שריפה או צריבה לרוב היא בעיה עצבית אשר אולי צריכה להיבדק לכיוון זה בבדיקה מכוונת לגלות בעיה עצבית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים