כאבים חמורים לאחר ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/10/2017 | 08:41 | מאת: יואב

שלום ד"ר לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך שמאל עקב שחיקה חמורה וקרע נרחב. עד היום ישנה החמרה קשה מאוד בכאבים, עד כדי כך שאם אני עומד 8 דק', הרגל הופכת להיות רגל עץ וכאבי תופת שאי אפשר לתארם. יש לציין שאני נוטל המון משככי כאבים כמו: נרות וולטרן, אופטלגין טיפות, אתופן וכל זה אינו עוזר. התפקוד היומי שלי איננו 10% מהתפקוד הנורמלי. שאלתי היא: האם לדעתך עליי לעבור ניתוח נוסף להחלפת הברך? האם אין אפשרות נוספת לטיפול בבעיה ? אציין שכל הכאבים בשילוב עם משככי הכאבים שאינם עוזרים כ"כ עושים לי תופעות לא רצויות. אשמח לעזרתך תודה רבה ויום טוב יואב

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ארתרוסקופיה תפקידה הוא לנסות ולשמר את מפרק הברך , אך לעיתים השחיקה היא גדולה מידי וגם ניקיון הברך יכול לחשוף עוד יותר את סחוס הברך לעומסים רבים יותר ואפילו להחמיר את הכאבים ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות כגון PRP ותאי גזע בכדי לנסות ולשמר את מפרק הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים