מיניסקוס או סתם כאב?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/10/2017 | 16:43 | מאת: רביב

שלום. לפני 20 יום שיחקתי כדורגל (כמו כל שבוע) ומאז יש לי כאב בחלק הפנימי של הברך. לא שיחקתי מאז, עשיתי צילום רנטגן והרופא לא רואה שם שום דבר. הוא אמר לי להמשיך לנוח ולעשות בדיקת דם ואולי לאחר מכן מיפוי עצמות. האם כדאי לי לעשות תרגילים לחיזוק הברך או פשוט לנוח? הכאב הוא פחות או יותר אותו דבר למרות כל המנוחה בשלושת השבועות האחרונים. מה עושים? תודה !!!

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ מעקב אורטופדע בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים