בדיקת MRI בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/09/2017 | 11:40 | מאת: שרית

עשיתי בדיקהMRI בברך מאחר ויש לי כאבים איומים מה זה אומר: 1. הודגמו אותות חריגים כביטוי לבצקת תת-כונדרלית ב-LFC ו- LTP 2. ציסטה פופוליטאלית גדולה עם תוכן לא צלול ומספר רב של ספטציות ממדיה כ- 3.5x6 ס"מ בתודה מראש שרית

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה מומלץ יעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים