כאבים בברך, בריחת סחוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/09/2017 | 16:05 | מאת: אהרון

שלום ותודה מראש על תשובתך אני בן 68, עם בעיה של בריחת סחוס בברך אחת. מתלבט בקשר להליכות יומיומיות....האם מומלץ, או לא.... קיבלתי טפולים שונים, תרופות וכד. אודה על עצתך בקשר להליכה....

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך סחוס הינו דמוי זכוכית המצפה את קצה העצמות, קצה העצמות שבו נפגשות שתי עצמות וישנו תנועה נקרא מפרק , שחיקה בעובי מלא של סחוס מפרקי-ככל הנראה מדובר בשחיקה של מפרק הברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח על סוגי הזריקות, לרוב אני מזריק בתחילה חומצה היאלורנית ולאחר מכן את שאר הזריקות בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים