לאחר בדיקה של Mri ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

06/09/2017 | 20:18 | מאת: גל

שלום לאחר בדיקת MRI ברך ימין אני סובלת מנירופיברומטוזיס סובלת כבר הרבה זמן מכאבי ברכיים. אי סדירות בסחוס הפיקה בפסאט המדיאלי.הודגם נוזל תוך פרקי בכמות פיזיולוגית. ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. תהליכים רבים בגדלים שונים מפוזרים בשטחי שומן השרירים ולאורך העצבים.

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מומלץ לפנות ליעות בתחום אורטופדיה אונקולוגית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים