ניתוח קרע במניסקוס חוזר לפני כארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/06/2017 | 12:30 | מאת: רוחלה

עברתי ניתוח חוזר לפני 4 חודשים (הקודם היה לפני שנתיים וחצי) עדיין כואבת לי הברך בעיקר בעמידה ממושכת. ממצאי הניתוח: גישת ניתוח גישה ניתוחית ארטרוסקופית לברך שמאל נוזל- אין נוזל -PFJ חריצים על טרוכלאה בשליש מרכזי דרגה פיקה שמורה2 רצועות ACL הערות תקין מדור מדיאלי -קרע הוריזונטאלי מנוון גוף וקרן אחורית-מניסקטומיה חלקית עם בייטרים ושייברים עד גבול חלק. פריצה לאיזור ציסטה ללא יציאת נוזל --NOTCH תקין מדור לטרלי -מניסקוס תקין משטח טיביאלי ופמוראלי תקין

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.Co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים