בעיות ברכיים ביישור וקיפול

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/05/2017 | 19:47 | מאת: רשל שכמן

שלום, אני מתמודדת עם כאבי ברכיים מגיל מאוד צעיר, בביקורי רופא קודמים נאמר לי כי יש לי בעיה במיניסקוס ויום אחד תנעל לי הברך ואצטרך לעבור ניתוח. עד לפני כחצי שנה, שתי הברכיים שלי היו עושות רעש של ״קנאק״ במעבר מיישור מלא לקיפול. לאחר אימון שחייה ראשון, הרעשים נעלמו אך חוויתי כאבים עזים, שאמנם פחתו אבל בהחלט קיימים עדיין. טווח התנועה שלי קטן באופן משמעותי ואין באפשרותי לבצע תנועות שהייתי מסוגלת לבצע בעבר כדוגמת לאנג׳ים. בנוסף הכאבים משפיעים על איכות חיי הרבה יותר מאי פעם. השאלה שלי היא, האם הבעיה מצריכה ניתוח? כיצד ניתן לאבחן מה בדיוק הגורם לבעיה? ואיכן מומלץ לבדוק את הדברים האלו. תודה רשל.

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך אולי עקב הימשכות הסימפטומים ניתן לחשוב על שחיקה של מפרק הברך ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך עוד באתר www.DrBender.co.il בבלוג , הטיפול נקבע בהתאם לסימפטומים דהיינו הכאבים והממצאים בבדיקה ניתן להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.Co.il תחת המאמר זריקות או ניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים