כאב בברך-דחוף

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/02/2013 | 10:50 | מאת: בני

שלום רציתי לשאול סבתא שלי (79)(חולת לב וסוכרת) לא רגילה ללכת ובשבת היא עלתה כמה פעמים ביום 2 קומות כל פעם דבר שאינה רגילה אליו כלל כאבו לה הרגלים מאוד והיום 4 ימים אחרי שבת הברך שלה מנופחת והיא בקושי יכולה לזוז היא לקחה אקמול אבל זה לא ממש עוזר השאלה מה צריך לעשות והאם מדובר בגאוט כי כבר היה לה כמה פעמים גאוט בעבר אבל הברך לא אדומה היא רק נפוחה או שזה רק תוצאה מהעלייה במדרגות יש לציין כי שבוע שעבר היה לה כאב בגרון והרופאה אמרה לה שמגיל 25 אין צורך באנטיביוטיקה ומספיק לקחת קל-גרון היום ב"ה לא כואב לה הגרון בכל מקרה מה צריך לעשות? תודה

שלום רב על פי מה שכתבת לא ניתן לקבוע חד משמעית במה מדובר, אי לכך יש צורך לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים