עברתי MRI בברך ימין ולהלן התוצאות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/04/2017 | 15:13 | מאת: roy

היי שמי רועי אני משחק כדורסל ועקב כאבים ביצעתי MRI ולהלן התוצאות בקישור הבא: http://catalist.co.il/roy1.png האם אני צריך לעבור ניתוח על פי הממצאים? האם אני יכול לחזור לשחק כדורסל? אם כן, מתי? ומה עלי לעשות כדי לשפר בנתיים את המצב? תודה, רועי.

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים