כאבים בברך לאחר תנועה לא טובה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/04/2017 | 10:08 | מאת: ש

שלום, מזה 3 שבועות יש לי כאבים בברך, כנראה כתוצאה מתנועה לא טובה שעשיתי במהלך תירגול פילאטיס. בהתחלה היו כאבים, בעיקר בעליה במדרגות או ביישור הרגל עד הסוף. עכשיו בעיקר "חריקות" וקנקים כשאני עולה במדרגות וגם כאבים אך פחות. האם ניתן לסייע איכשהו להחלמה? צריך לגשת לבדיקת רופא?

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים