קרע ברצועה צולבת ילדה בת 13

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/03/2017 | 13:44 | מאת: מגי

שלום רב ביתי בת ה-13 עוסקת באומנויות לחימה בצורה מקצועית לפני כשלושה חודשים נפלה ולאחר MRI שבוצע השבוע התברר כי קרעה בקרע שלם את הרצועה הצולבת הקדמית. האם בגיל כזה יש אפשרות לנתח ולחזור לפעילות רגילה?? האורטופד שלה המליץ על פזיוטרפיה וזה הכל. האם זה לא מסוכן? החוג שבו היא נמצאת גורם לסיבובי ברכיים תוך כדי קפיצות ואני פוחדת שלא יגרם נזק גדול יותר. תודה מגי

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך לרוב חיזוק שרירים הינו הטיפול בפיזיותרפיה המומלץ טיפול לא ניתוחי אך הכל נקבע בהתאם לממצאים הפיסיקליים, האם הברך יציבה מספיק או לא ולפי ההיסטוריה הרפואית מומלץ להלפנות לאורטופד מטפל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים