תחושות לאחר החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

06/03/2017 | 09:36 | מאת: לינדה

שלום רב אני שואלת בשם אימי. היא בת 68 עברה ניתוח החלפת מפרק ירך בשני הצדדים הראשון היה לפני 3 חודשים והשני ברגל שמאל לפני כ20 יום. הרופא אמר למשפחה שהניתוח עבר בסדר כשהייתה בהתאוששות...אך היא טוענת שיש לה תחושות דקירה,כאבים מתיחה ברגל שמאל זו שנותחה לפני כ20 יום תחושות הללו מתחילות מגב תחתון ועד ברך שמאל.היא טוענת שלא הרגישה דברים כאלה כשנותחה ברגל ימין. האם זה משהו טבעי לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך ? זה יעבור? צריך להדאיג?

שלום רבנ מומלץ לפנות לרופא מנתח מחלקה מנתחת לשם יעוץ כי הם אלה שמכירים אותה הכי טוב כ 10% ממנותחי החלפת מפרק ירך סובלים מכאבים כלשהם סביב מפרק הירך לרוב זה כאב מוקן מהגב , כאבי גב יכולים להקרין לצידי הירך לחלקים מהרגל או כל הרגל ואפילו לנקרין למפשעה, כאבי גב לא חייבים לבוא בתור כאבי גב הם יכולים להיות בתור כאב מוקרן רדיקולופטיה רק ברגל אך מוגדרים באופן כללי ככאבי גב, כאבי גב יכולים ליצור כבדות של הרגליים , התכוצויות שרירים ואף קושי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

19/03/2017 | 12:51 | מאת: לינדה

יש לזה פתרון מלבד ניתוח?

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים