כאבים שלא נפסקים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/01/2017 | 19:16 | מאת: כאבים שלא נפסקים בברך ימין

לפני כמה שנים הופיע כאב בברך ימין. האורטופד הזריק לי זריקה והכאב נעלם. לפני שנה שוב חזר הכאב בעוצמה. לפי צילום רנטגן בעמידה יש לי שחיקת סחוס בשני הברכיים. ברגל שמאל השחיקה יותר גדולה מרגל ימין,אולם הכאבים מופיעים רק ברגל ימין. שוב קיבלתי זריקה שהחזיקה בדיוק שנה. הכאב מופיע בצד הפנימי של הברך עם קושי לכופף את הברך. קשה לי לעמוד זמן ממושך. הרופא המליץ לקחת משככי כאבים. עלי לציין שאני סובלת מבקע סרעפתי וגסטריטיס. מה עלי לעשות?

שלום רב ניתן להתעדכן על שחיקה של ברך באתר www.DrBender.co.il בבלוג ובשאלות ותשובות שחיקה של מפרק הברך יכולה לכלול גם שינויים במניסקוסים ובגידים כולל קרעים שלהם החלטות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה פיסיקאלית ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים