כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/01/2013 | 21:31 | מאת: אני

שלום רב, בת 38, סובלת כ-4.5 חודשים מכאבים חזקים בברך ימין שנבעו מתנועה לא נכונה שעשיתי בחדר כושר. באולטרסאונד ראו שיש עיבוי של המדור הפנימי של הברך (0.5 ס"מ), קיבלתי שני סבבים של ארקוקסיה שלא עזרו כמעט, טיפולי פיזיותרפיה שעזרו מעט אך ממש לא העלימו את הכאב. הפיזותרפיסט אמר שזה מתיחה של המינסקוס. הייתי גם אצל מומחה ברכיים שאמר שזה כנראה שריטה פנימית של הפיקה. היום, באמצע היום התחילו לי כאבים חדים מאוד בברך עד שלא יכולתי לדרוך על הרגל למספר שניות ואחר כך צלעתי וסבלתי מכאבים. בבית שמתי מעט קרח וזה עזר קצת לכאבים אך הם עדיין לא חלפו. מה אתה מייעץ לי לעשות? לבקש mri, לפנות לרפואה אלטרנטיבית ואם כן אז למה? האם במצב זה אפשר כבר לחזור ולהתעמל, האורתופד אמר שמספיק רק 3 חודשים לנוח ואפשר לחזור אך כפי שזה נראה כרגע, זה לא אפשרי בכלל. אשמח לכל עצה שתוכל לתת לי. תודה רבה,

שלום רב לפי מה שאתה כותב אי אפשר לדעת במה מדובר, אבחנות באורתופדיה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים