נמלים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

12/12/2010 | 23:13 | מאת: נועה

נתגלתה אצלי סוכרת לאחרונה בימים האחרונים התחלתי להרגיש נמלולים ברגליים וזה נורא מציק לי האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי ?? ואיך ?? איך יודעים לאיזה מטפל ללכת?

נועה שלום רב רפואה סינית יכולה לעזור לאיזון הסוכרת וכן להרגשת הנימול ברגליים, אחד המאפיינים של נוירופתיה סוכרתית. הטיפול נעשה על ידי אבחנה ומעבר על בדיקות דם, טיפול הכולל דיקור , עיסוי, טיפול בצמחי מרפא, המלצות תזונה. להבנה טובה יותר של הטיפול בסוכרת ובנוירופתיה ראי מאמר בלינק הבא: http://www.siniuri.co.il/neuro רצוי ללכת למטפל ברפואה סינית שקיבלת עליו המלצה ולמד לפחות 4 שנים, בכל מקרה יש לראות שינויים בתופעות שאת מתלוננת עליהם תוך לא יותר מ3 חודשים. ממליץ להגיע למרפאה בבית חולים הלל יפה, טל' 04-6304671 שבוע טוב אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת