איך להמנע מסכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

05/09/2015 | 08:16 | מאת: שירן

שלום, בעלי בן 33 אמא שלו עם סכרת מגיל 30 ומשהו ומזריקה אינסולין, אבא שלו מגיל 65 לוקח גלוקופז. הערך של הסוכר של בעלי בבדיקת דם היא 100, מה ניתן לעשות כדי למנוע שיהיה לו סכרת בעתיד?

שירן שלום לך ניתן בהחלט למנוע מבעלך סוכרת בעתיד, ברפואה סינית יש נסיון במניעה וטיפול בסוכרת וסיבוכים אשר נובעים ממנה כבר יותר מ2500 שנים. לצערי אין פתרון אחד לכולם, יש להפגש עם מטפל מומחה ולראות יחד כיצד ניתן לאזן את הגוף ולשמור אותו כך לאורך זמן, הטיפול לרוב יכלול שיחת אבחון והבנת אורח החיים, הרגלי תזונה, דיקור סיני, טוינה- עיסוי סיני, צמחי מרפא, יצירת הרגלי תנועה מתאימה- צ'י קונג, טאי צ'י, הליכה, ריצה. בברכת בריאות אורי פוביצר 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת