טרום סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

09/08/2015 | 12:43 | מאת: מרווה

שלום רב, אני בת 65. בבדיקות האחרונות רמת הגלוקוז בצום הייתה 103. נאמר לי שאני במצב של טרום סוכרת. מה יש לרפואה הסינית להציע כדי למנוע התדרדרות למצב סוכרת ? מה לצרוך וממה להימנע? יש צמחי מרפא ייחודיים שהוכיחו את עצמם באיזון רמת הסוכר? תודה מראש

מרווה שלום רב חדשו טובות לרפואה הסינית יש תיעוד לטיפול בסוכרת יותר מ2500 שנים, הצטבר ידע רב בטיפול ושמירה על האיזון ומניעת סיבוכי הסוכרת, הטיפול ברפואה סינית הוא אישי וישנה אבחנה מבדלת גם בסוכרת, כל סוכרתי יקבל טיפול המותאם לו בהתאם לאבחנה ברפואה סינית, לדוגמא ילד סוכרתי רזה מאוד וחלש יקבל טיפול שונה מאדם סוכרתי שהוא מלא. יש צמחים שמטפלים בהם ברפואה סינית שאיזנו רמות סוכר ובדר"כ משפרים גם תופעות לא נעימות אחרות, אני מזמין אותך ליצור עימי קשר להמשך פרטים. אורי פוביצר מומחה לטיפול בסוכרת 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת