טרום סכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

24/04/2013 | 13:44 | מאת: אליהו

א.נ. האם קיים תוסף תזונה סיני שנמצא יעיל בהורדת רמת הסוכר בדם במבוגרים שיש להם סוכר קצת גבוה (105 בצום), אך לא סכרת? אליהו

אליהו שלום רב. ישנם צמחי מרפא (תוסף תזונה סיני) היכולים לעזור מאוד באיזון הסוכר בדם במצב של טרום סוכרת ועל ידי כך מניעת התפתחות הסוכרת, מבחינתי אין תוסף תזונה שטוב לכל הטרום סוכרתיים \או הסוכרתיים יש לבצע אבחנה מדוייקת על פי הרפואה הסינית ורק לאחר מכן יינתנו צמחי המרפא תוך מעקב הנותן יכולת לשינוי המרכיבים והפסקתם בעת הצורך. אינני מאמין ביצירת תלות בצמחי מרפא ו\או תרופה מבחוץ לאורך זמן. ישנם כלים רבים ברפואה סינית ליצירת איזון לאורך זמן. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון 054-6545054 בברכת בריאות אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת