לחץ דם גבוה,סוכרת ,יתר כולסטרול ושומנים גבוהים בדם

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

20/01/2013 | 00:08 | מאת: דנה

אמי עברה תאונת דרכים בשנת 2003 כהולכת רגל כשהיתה בת 54 וכתוצאה מכך היו לה 3 שברים: 2 שברים באגן ושבר נוסף בברך וכרגע התביעה עומדת בבית משפט.היום היא בת 62. בתאונת דרכים ולאחר מכן התחיל להיות אצל אמא שלי לחץ דם גבוה וגם כחצי שנה לאחר תאונת דרכים התגלה סוכרת וכשנתיים לאחר תאונת דרכים גם יתר כולסטרול (Hypercholesterolemia). לפני תאונת דרכים אמי עברה ארוע מוחי. האם לחץ דם גבוה,סוכרת ,יתר כולסטרול ושומנים גבוהים בדם הם מחלות שיכולים להתפתח כתוצאה מתאונת דרכים בגלל לחץ, סטרס ?

דנה שלום לך מאחל קודם כל רפואה שלמה לאימך ולך, על פי הרפואה הסינית מצב רגשי בהחלט משפיע על הגוף, למעשה כל רגש שיופיע לאורך זמן ישפיע ובמיוחד לחץ. וגם להיפך המצב הגופני יכול להשפיע על המצב הרגשי. ברפואה סינית נעשה טיפול הלוקח את כל המכלול של האדם כולל מצבו הגופני והרגשי. בדרך כלל רואים שיפור במקביל בתופעות הגופניות (יתר לחץ דם, סוכרת, כולסטרול וכו') ואיזון המצב הרגשי. בברכת בריאות . אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת