אינסולין והריונות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

28/10/2012 | 01:17 | מאת: ענת

שלום רב! האם אתה מוצא קשר, או מחקרים, בין עודף הורמון האינסולין בדם, לקליטת היריון, השתרשות היריון ושמירתו, ו/או הפלה, שקשורה איכשהו לאינסולין שיכול לשבש כל הנושאים שמניתי...? הרי איזון סוכרתי טוב לכולם, לא רק לחולי סכרת.

ענת שלום רב אכן עודף אינסולין בדם גורם לבעיות רבות וביניהן בעית פוריות שונות. עודף אינסולין עלול לגרום בין היתר לשחלות פוליצסטיות, לחוסר ביוץ, לחוסר הבשלה מלאה של הביציות ולהפלות חוזרות. כפי שציינת רצוי שכולנו נחייה באיזון לאורך זמן גם ברמת הסוכר. במרפאתנו נעשים טיפולים רבים ברפואה סינית לאיזון אינסולין וסוכר, לבעיות פוריות וכמובן לשילוב ביניהן. הטיפול משולב וכולל המלצות תזונה, דיקור סיני, עיסוי ולעיתים צמחי מרפא. בברכת בריאות אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת