נוירופתיה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

05/08/2012 | 09:10 | מאת: מירית

אני בת 61.8. בעקבות תחושה של נימול ושריפה בכפות הרגליים נשלחתי לEMG. התשובה המילולית שקבלתי [מעבר לתשובה המספרית] היא: "תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפולינוירופתיה מוטורית דמיאלינטיבית וככל הנראה אקסונלית". אין לי סכרת. הזמנתי כמובן תור לרופא שלי , אבל אני מבקשת לדעת במה מדובר, האם זו תופעה שמתדרדרת, האם ניתן לשקם את העצבים ומה הטיפול לתופעה.מתוך קריאה אני מבינה שהתרופות שמקבלים הן פסיכיאטריות או נגד אפילפסיה וכד'. אין לי עניין בהן. אני בכל מקרה מעדיפה טיפול אלטרנטיבי.תודה

מירית שלום רב בטיפול ברפואה סינית בפולינוירופתיה מוטורית דמיאלינטיבית, מתבצעת אבחנה מבדלת של המחלה למרות שאנשים רבים סובלים מאותה המחלה התחושות שהם מרגישים שונות במקצת וכן מתחשבים בפרמטרים נוספים לאחר האבחנה נוכל לדעת יותר פרטים, הטיפול לרוב כולל עיסוי טוינה, אקופנקטורה, צמחי מרפא תרגילי גוף מיוחדים ליצור חילוף חומרים והתחדשות בגפיים. לכל שאלה אני בטלפון 054-6545054 בברכת בריאות אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת