באלו מחלות רפואה סינית יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

29/07/2012 | 15:56 | מאת: בני

היי אני מבין שבסכרת ישנה הצלחה לרפואה סינית, באלו מחלות נוספות ניתן לטפל ברפואה סינית?

בני שלום הטיפול ברפואה סינית מביא לאיזון מערכות הגוף היוצרות בריאות ולכן יעיל במקרים רבים ,הנסמכים על מחקרים רבים,כגון: • בעיות אורטופדיות • כאבים • סוכרת וסיבוכים הנובעים מהמחלה • השמנה • פוריות האישה והגבר • דיכאון • ילדים- דלקות אוזניים, בעיות נשימה ועוד. לרפואה סינית מספר יתרונות: • הבנה הוליסטית הלוקחת בחשבון את יחסי הגומלין בין מערכות הגוף השונות וכן את השפעת סביבת האדם על בריאותו. • טיפול הוליסטי במצבו הרגשי והגופני של האדם. • מודעות לכך שלגוף האדם יכולת ריפוי מדהימה ובעקבות כך יצירת תנאים נכונים בשיתוף עם המטופל לאיזון מערכות הגוף השונות. • הרפואה הסינית משתמשת במספר כלים לאיזון מערכות הגוף ביניהם: דיקור, תרפיית מגע מסוג טווינה, תזונה נכונה, צמחי מרפא, הקניית הרגלי חיים המתאימים לכל אחד אישית ותרגול תנועה מסוג תאי- צ'י וצ'י- קונג. לכל שאלה אני בטל' 054-6545054 בברכה אורי פוביצר מטפל ברפואה סינית

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת