תחושה לא נעימה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

03/01/2012 | 09:48 | מאת: איציק

שלום אני סובל מכאבים ותחושה לא נעימה בבטן ובחזה, תחושה מאוד לא נעימה אפילו מהחולצה הנוגעת בעור, זה מעיר אותי בלילה ואפילו נאלצתי להפסיק לעבוד, וברקע יש לי סוכרת, בבוקר הסוכר 220. הרופא אומר שיש קשר בין התחושות לסוכרת, נתן לי כדורים מסוג סימבלטה לשבועיים, לאחר שלא היה שינוי הוסיף כדורים מסוג ארקוססיה, אך עדיין אין שינוי האם תוכל לעזור לי ?

איציק שלום רב סיכוי גבוה שאתה סובל מנוירופתיה סוכרתית, פגיעה במערכת העצבים ולכן התחושות הללו מופיעות, לרוב כשמאזנים את הסוכרת התופעות פוחתות, אכן במקרים רבים אני רואה שאין זה מספיק לתת משככי כאבים לתופעות אלו ובנוסף לאיזון הסוכר יש ליצור ריפוי על ידי דיקור וצמחי מרפא, נוירופתיה לרוב מופיעה בגפיים אך מופיעה גם בגב, בבטן, בפנים ועוד. במאמר שנכתב בנושא במגזין Clinical Diabetes בינואר 2005, המליצה האגודה האמריקנית לסוכרת (ADA), לשקול שילוב של דיקור סיני כטיפול יעיל בכאבים נוירופתים. שבוע טוב אורי 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת