תוספי תזונה להורדת רמות סוכר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

06/11/2011 | 09:30 | מאת: מגי

לד"ר אורי פוביצר אני בת 68 ויש לי סוכרת גבולית (104) איניני רוצה להגיע למצב של לקיחת תרופות. מלבד פעילות גופנית ותזונה דלת סוכרים האם ברפואה הסינית יש תוספי מזון המסיעים למניעת המחלה. תודה על ההתיחסות. מגי.

מגי שלום רב אני שמח מאוד לשמוע שאת לוקחת אחריות על מצבך, מתעניינית ומתכוונת לשנותו, מי שמחפש סיכוי טוב שיימצא... ברפואה סינית ניסיון רב עם סוכרת וסוכרת גבולית, משתמשים בתוספי תזונה וצמחי מרפא אלפי שנים עם תוצאות נפלאות, באיזון המחלה , טיפול בסיבוכיה ומניעתה. לצערי אני לא מכיר צמח ו\או תוסף תזונה אשר טוב "לכל" טרום סוכרתי, למרות שרבים סובלים מאותה המחלה "סוכרת" יש ברפואה סינית פרמטרים נוספים היוצרים אבחנה מבדלת בין חולה סוכרת אחד למשנהו והטיפול בצמחי המרפא הוא בהתאם לאבחנה. לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור עימי קשר בטל' 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת